تحقیق درباره قارچ صدفی و دکمه ای در 75 صفحه با فرمت word
مقدمه
با آگاهي از اهميت كشت و زرع و توجه به اين مطلب كه بخش كشاورزي حدود 27 ازتوليد ناخالص ملي و 80 از محصولات اساسي مورد نياز كشور را توليد كرده و در صادراتغير نفتي نيز سهمي معادل 40 دارا ميباشد، در مي يابيم كه بخش كشاورزي در هر كشوريميتواند نقش بسيار مهمي را در توليد ناخالص ملي آن كشور ايفا كند. اين امر نيز ازطريق توليد محصولات كشاورزي، مصرف در داخل و صادرات به ساير كشورها و ايجاد زمينههاي اشتغال زايي امكانپذپر است. پس حفظ و توسعه اين بخش بايد در سر لوحه اهدافمانقرار گيرد.
رشد سريع اين بخش علاوه بر دارا بودن اهميت در بهبود كيفيت زندگي 40از مردم جهان كه از راه كشاورزي امرار معاش ميكنند، براي تضمين عرضه كافي موادغذايي تمام ملل جهان كه جمعيت آنها با سرعت زيادي در حال رشد است، ضروري است.
خوب است بدانيم ترويج و آموزش كشاورزي، اهرم عمران روستايي و بازوي قوي توسعهكشاورزي است كه اين دو نيز خود بخشي از عمران ملي محسوب ميشوند و بدون توسعهكشاورزي، عمران ملي يا امكانپذير نبوده و يا لااقل در كشورهاي جهان سوم با دشواريهمراه است. لذا آموزش و ترويج كشاورزي از ضروريات است چون موجب تسهيل پذيرشتكنولوژي مناسب و روشهاي جديد كشت و كار توسط كشاورزان و روستاييان شده و باعثميشود كه آنها سطح توليدات خود را افزايش دهند.
پرورش قارچ خوراكي يكي از اينتكنولوژي هاست كه توسط ترويج و توسعه آن ميتوان گام مؤثري در تأمين مواد غذايي،ايجاد اشتغال جنبي مناسب و افزايش سطح درآمد كشاورزان برداشت. البته اين تكنولوژيجوان در شهرهاي بزرگ ايران با تأسيس كشت و صنعت هاي توليد قارچ بخصوص در اطرافتهران و با توجه به مناسب بودن شرايط جوي در اكثر نقاط ايران، در كشور ما در حالتوسعه زيادي است. در استان هاي خراسان، كرمان، چهار محال و بختياري، كرمانشاه،خوزستان، مازندران، اصفهان و يزد نيز مراكز كشت قارچ موجودند.
از لحاظ توليدقارچ در سطح جهان نيز چين با توليد ساليانه 2245800 تن، فرانسه با 232000 تن، هلندبا 165350 تن، ايتاليا با 102000 تن، ژاپن با 336430 تن، انگلستان با 118000 تن،آمريكا با 344717 تن، كشورهاي عمده توليد كننده جهان مي باشند و كلاً در جهانسالانه 4264286 تن توليد قارچ داريم.
تقسيم بندي قارچها از نظر نوع دريافت موادغذايي
الف – تجزيه كننده اوليه: قارچهايي كه قادر باشند مواد اوليه را خودتجزيه كنند و مواد غذايي خود را بدست آورند.
ب – تجزيه كننده ثانويه: قارچهاييكه محتاج به يك سري ميكروارگانيزمهايي هستند تا محيط كشت را تجزيه كنند تا قارچبتواند روي محيط كشت تجزيه شده رشد كند.
تقسيم بندي قارچها از لحاظ نوع زندگي
الف – انگل: قارچهايي كه روي موجودات زنده ديگر زندگي مي كنند و غذاي خود رابدست ميآورند.
ب – همزيستي: برخي از قارچها بصورت همزيست با ريشه گياهان هستندكه به اين قارچها ميكوريزا ميگويند.
ج – ساپروفيت (گندروي): قارچهايي كه رويمحيطهاي مرده رشد ميكنند.
قارچها موجوداتي هستند كه از ادوار قديم باانسان بوده اند. سوابق فسيلي آنها به دوران پر كامبرين و دونين بر ميگردد. تاريخمصرف قارچ هاي خوراكي بعنوان غذا و دارو به زماني بسيار دور برميگردد و حتي انسانهاي نخستين از خواص ويژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتك ها از قارچها بعنوان مواد توهمزا در فالگيري استفاده ميكردند و قارچ را گوشت خدا Gods flesh ميناميدند. نوشابهمستيآور سوما نيز چيزي جز عصاره آمانيتا موسکارياي سمي نبوده كه از گروه قارچ هايكلاهكدار است. در كتب پزشكي هند باستان، سامهيتا قارچ ها را به سه دسته خوراكي، سميو دارويي تقسيم كرده اند. يك نوع قارچ كوچك بنام پسيلوسيپ مورد استفاده سرخپوستانآمريكا بوده كه براي ازدياد بينايي استفاده ميشده. وايكينگها در شمال اروپا قارچنيمه سمي و گيج كننده ميخوردند و حالتي شبيه نيمه مستي به آنها دستميداد.
پرورش قارچهاي خوراكي حدوداً به 20 قرن پيش در ژاپن و چين بر ميگردد. كاشت قارچ در گلخانه اولين بار در سوئد در سال 1754 ميلادي ابداع شد.
فهرست مطالب:
مقدمه3………………………………………….……………………………………..
قارچ شناسی5 …………………………………………………………………………..
تاریخچه…….......................................................................................................…...12
انواع طبقه بندی قارچها.................................................................................................13
تقسیم بندی قارچها از نظر محل زیست..............................................................................16
خواص شیمیایی قارچ..................................................................................28
اطاق پرورش قارچ......................................................................................29
شرایط برای پرورش و رشد قارچتهویه............................................................34
مضرات قارچها............................................................................................40
پرورش گونه های مختلف قارچ خوراکی...........................................................42
قارچ صدفی..........................................................45
قارچ صدفی دینگری ..................................................................................46
قارچ صدفی خرما........................................................................................46
قارچ صدفی صدف درخت..............................................................................46
قارچ صدفی طلایی.......................................................................................46
قارچ شاه صدف...........................................................................................47
قارچ صدفی آبالون........................................................................................47
قارچ صدفی صورتی یا سالمون.........................................................................48
قارچ صدفی ترخون........................................................................................48
قارچ دکمه ای........................................................50
مشکلات پرورش قارچها و راهنمای رفع سریع آنها............................................55
اسپان زنی و پنجه دوانی میسلیوم ها................................................................63
مقدار رطوبت...............................................................................................64
دماي بستر..................................................................................................64
وزن خشك مواد اوليه بستر..............................................................................65
مدت پنجهدواني.............................................................................................67
روشهاي اسپانزني (تلقيح)............................................................................67
مبلغ واقعی 25,000 تومان 40% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,000 تومان
برچسب های مهم
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت بررسی عفونت کلامیدیا فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 21پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهبیماری کلامیدیا چیستعلل عفونت کلامیدیاشیوع عفونت کلامیدیاعلائم عفونت کلامیدیا در مردانعلائم عفونت کلامیدیا در زنانعفونت کلامیدیا در ... ...